Disseny d'espais, manteniment i reformes.

Som una empresa de serveis de restauració, conservació i millora de les zones lúdiques, esportives i dʼesbarjo.

Inici

Amb més de 20 anys d’experiència treballant per l’Administració

Som una empresa que vetllem pel bon estat dels parcs infantils i ens posem a disposició dels ajuntaments per fer manteniment periòdic dels elements que configuren les zones de joc dels parcs municipals. Posades a punt, inventari d’elements/jocs, transformació.

Per poder fer un manteniment cal fer una foto de l’estat actual i una proposta de posada a punt d’aquells elements que no estiguin en bones condicions. Si hi ha elements que estan molt deteriorats o fora norma i el més  aconsellable és la substitució, també fem pressupostos a mida.

Però per tenir al dia i dins les normes UNE-EN 1176 i 1177, els parcs infantils, la millor solució es un bon manteniment.

La finalitat que persegueix MES, el LIVE motive no deixa de ser un altre que facilitar la vida als ajuntaments, millorar la conservació dels parcs amb un bon manteniment, fer més segura la utilització dels jocs . Al cap i la fi la seguretat dels nens i nenes és la nostra tranquilitat

També disposem d’equip de disseny per fer propostes de remodelació total o bé parcial. Amb propostes temàtiques exclusives segons les costums, història o festes del municipi per tenir espais singulars i únics